Hier onder een overzicht van de komende feesten !  Beatbox Event - 27 Okt - Escape Venue
- klik voor vergroting -
Mediamodels & Lemon Fresh Present:

BEATBOX


Zaterdag de 27e is het weer zo ver.
Een nieuw event in de escape.

Brake Dance / MC / Beatbox en nog veel meer...
Klik de flyer voor meer informatie --->

Dj Lineup:

- Don Diablo
- Billy de Klit
- Jermaine S.
- Goodgrip

Hosted by

- Mc Lady Bee

Live beatbox performance

- Farah BTX


  D-LICOUS Party - Girls night out
- klik voor vergroting -
D-Licious: laat jezelf verwennen in The Zebra

Wat verwacht je van jouw ultieme avond uit? Je stoutste wensen worden overtroffen tijdens D-Licious, hét nieuwe concept van The Zebra en Mediamodels op zaterdag 25 maart. D-Licious staat voor alles dat verleidelijk, lekker en een tikje ondeugend is. De dames worden een avond lang in de watten gelegd, maar ook de heren komen volledig aan hun trekken.

“Girls, you are not demanding, you just like to get spoiled,” is het motto van de avond. Vanaf het moment dat dames de Zebra betreden tijdens D-Licious zal het ze nergens aan ontbreken. Zo krijgen de eerste 200 vrouwen een rijkelijk gevulde goodie bag van 10feet met daarin een bikini, luchtjes, huidverzorgingsproducten, de Elle, de Starstyle en nog veel meer. Mooie mannen komen langs met hapjes en chocolade. Kortom, een avond van luxe en overvloed.

Ook aan de mannen is gedacht. D-Licious pakt uit met vele heerlijke danseressen en ander erotisch entertainment. The Zebra is tijdens D-Licious het domein van zoete verleiding en prikkelend vermaak voor iedereen.

Ook de muziek is van topkwaliteit en de line up sluit volledig aan op het thema van D-Licious. Wat te denken van Neerlands’ meest sexy DJ Don Diablo. Alles wat deze jonge Amsterdammer aanraakt lijkt in goud te veranderen. Onlangs werd zijn nieuwe hitsingle Who’s Your Daddy gelanceerd. Daarbij is hij genomineerd voor een 3FM Award in de categorie ‘Best Dance Artist’

De andere headliner is een oudgediende die er nog steeds wel pap van lust: DJ Jean. Deze ervaren DJ is groot geworden tijdens de hoogtijdagen van de roemruchte club !T en draait nog steeds wekelijks wereldwijd op de grootste feesten. De talenten Chocomel en Royallistic maken de line up compleet.

The Zebra gaat om 22.00 u open en zal om 04.00 u weer sluiten. Kaarten à 15 euro zijn verkrijgbaar bij de kassa van The Zebra en via www.ticketonline.nl.

Voor wie “all the way” wil gaan is er het VIP arrangement. Voor 200 euro heb je voor vijf personen voor de gehele avond een tafel en een fles champagne. Bel 020-6126153 of 06 22368039 om te reserveren. Gastenlijst sluit om 00.30 uur.

!! Vip tafels zijn helaas uitverkocht !!

  http://webshop.ticketonline.nl/shows/show.aspx?sh=DLIC
  events@mediamodels.nl

   
 © Mediamodels