Acrobatic act in actie (Motion - muziekfabriek amsterdam)

  Tissu (Aerial Silks)
- klik voor vergroting -
De 10 meter lange doeken komen tot leven en worden één met het lichaam. Razendsnelle vallen van grote hoogte laten je hart sneller kloppen, Poetische plaatjes voeren je mee… Laat je verleiden door adembenemende Lichaamskunsten

  Duo Tissu
- klik voor vergroting -
Het lang rode doek -de Tissu- vormt de verbindende schakel tussen 2 vrouwen. Ze zijn aan elkaar gewaagd en hebben een grenzeloos vertrouwen in elkaar. In hun bijzondere luchtwerk gaan kracht en lenigheid hand in hand. Hun gevoel voor ritme, vorm en expressie creëert een uniek duo in dit rode doek.

  Technische info
- klik voor vergroting -
Het Tissu heeft een lengte van 10 meter en kan bevestigd worden aan ieder veilig bewezen ophangpunt zoals, balken, kranen, trussen en takels. De minimale werkhoogte is 6 meter. Een hoogte boven 10 meter is geen probleem, zolang er faciliteiten zijn om dit punt te bereiken.

Het tissu wordt beveiligd door middel van één of meerdere slings ( max. belasting 32KN) en carabiners (max.belasting 25KN).

Indien nodig, zal de locatie voorafgaand aan het evenement worden bezocht, voor overleg met de technische dienst en/of aanwezige rigger(s).

  In actie
- klik voor vergroting -
Zo zou het ook op uw evenement eruit kunnen zien.

  Acts op aanvraag
- klik voor vergroting -
Ook bestaat er de mogelijkheid om acts aan te vragen, die geheel naar eigen wens kunnen worden ingevuld, uw wens bepaalt de lengte, sfeer, uitstraling en discipline van de act.
Zo bent u verzekerd van een unieke act, die feilloos aansluit bij het karakter van het evenement.

  Premiere circel solo !
- klik voor vergroting -

  Premiere circel solo !
- klik voor vergroting -

   
 © Mediamodels